Razvojna agencija Sinergija

Kranjčeva 3

SI-9226 Moravske Toplice

Pisarna / Office:

Martjanci 36

SI-9221 Martjanci

Tel.: +386 (0)2 538 13 50

Fax: +386 (0)2 538 13 55

E-pošta: sinergija@ra-sinergija.si

Kontaktne informacije

  Razvojna agencija Sinergija

  Kranjčeva 3

  SI-9226 Moravske Toplice

  Pisarna / Office:

  Martjanci 36

  SI-9221 Martjanci

  Tel.: +386 (0)2 538 13 50

  Fax: +386 (0)2 538 13 55

  E-pošta: sinergija@ra-sinergija.si

Politika zasebnosti in varstva podatkov

Politika zasebnosti - prejemanje e-priročnika »Moj spletni priročnik«

S prijavo na prejemanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik« omogočite Razvojni agenciji SINERGIJA, da zbira in obdeluje posredovane podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov:

S prijavo na prejemanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik« soglašate, da Razvojna agencija SINERGIJA zbira in obdeluje vaše podatke (e-pošta, podjetje, dejavnost), ki ste nam jih posredovali ob prijavi.

Podatek e-pošta potrebujemo za elektronsko pošiljanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik«. S podatkoma podjetje in dejavnost pa kategorizamo naročnike.

Namen zbiranja:

Podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga:

Podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba podatkov:

Podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik«.

Hranjenje podatkov:

Podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik« hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje podatkov:

Vaše podatke uporabljamo izključno pošiljanje brezplačnega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja - »Moj spletni priročnik« in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: sinergija@ra-sinergija.si ali po pošti na naslov:

Razvojna agencija Sinergija
Kranjčeva 3
SI-9226 Moravske Topli

Razvojna agencija Sinergija

Kranjčeva 3, SI-9226 Moravske Toplice, Pisarne / Office: Martjanci 36, SI-9221 Martjanci, Tel.: +386 (0)2 538 13 50, Fax: +386 (0)2 538 13 55, E-pošta: sinergija@ra-sinergija.si

© Razvojna agencija Sinergija 2022